NL   DE   

Assortiment

De Naanhof is een moderne verswinkel waar de klant alles op versgebied kan vinden. Het bedrijf geldt als de specialist in vers vlees, wild, gevogelte, brood & banket, groenten & fruit en ambachtelijke vleeswaren & kaas. Inmiddels is het bedrijf uitgebreid met twee winkels in Vaals en Vlodrop, dicht bij de Duitse grens. Vanuit deze drie winkels wordt het succesvolle concept verspreid over Zuid-Limburg en Duitsland.

 

De Naanhof winkels onderscheiden zich van de gewone supermarkten. Dit blijkt niet alleen uit het "Elke dag vers" assortiment maar ook uit de diepgang in de verschillende productassortimenten waardoor er een zeer ruime keuze voor de klanten geboden wordt. Dit resulteert in een winkel welke de ouderwetse groenteboer, bakker, slager en poelier verenigt met de moderne supermarkt. In een gezellige sfeer heeft de klant de keuze uit alle versartikelen welke hij of zij maar wenst. Daarnaast is er een zorgvuldig geselecteerd assortiment aanwezig van aanverwante producten voor de bereiding van deze versproducten.


Een ander punt wat zeer aanspreekt is het feit dat de Naanhof veel van haar producten rechtstreeks ontvangt van de producent (boer, slachterij, tuinder). Dit tezamen met de verwerking van de meeste producten in eigen bedrijf (de Naanhof is een EU-erkend en -goedgekeurd, vlees- en poeliersbedrijf) en het eigen transportbedrijf, dat vanuit geheel Europa de beste producten verzamelt, zorgen ervoor dat het iedere keer opnieuw weer lukt om kwaliteitsproducten tegen zeer gunstige en concurrerende prijzen in de verswinkels te krijgen. Hierdoor stromen wekelijks duizenden mensen de winkels binnen om gebruik te maken van de vaak buitengewone reclame-acties welke wekelijks worden vernieuwd. Door de juiste organisatorische maatregelen is het tijdsbestek dat ligt tussen producent en winkel tot het minimum beperkt waardoor de goederen nog verser in de winkel, het winkelkarretje en uiteindelijk op het bord van de klant terecht komen.

 

Zeer populair onder de klanten zijn de overheerlijke en zeer luxe vlaaien. Ook de warme grill- en broodjescorner is in de wijde omtrek bekend. Heerlijke malse kippenboutjes, goudgeel gebakken kippen, spareribs, spek en ijsbeen worden ter plekke gegrild en verpakt in speciale warmhoud/grillzakken. De smakelijke broodjes met warm vlees worden vers voor u bereid.


Uniek voor Limburg en omgeving is het enorme assortiment aan Duitse koffiespecialiteiten, waaronder gemalen koffie, espresso bonen en koffiepads.