NL   DE   

 

De lekkerste vlaaien bestelt u bij Naanhof!

 

Ruim assortiment, dagelijks vers!

Bestellen is mogelijk,

zowel telefonisch als in onze filialen.


 

 

 

 

Wildseizoen

 

Het lekkerste seizoen van het jaar is weer begonnen! Naanhof heeft een zeer uitgebreid assortiment aan wild en gevogelte. Zo bestaat ons assortiment uit hert, ree, wild zwijn, kangoeroe, haas, fazant en nog veel meer heerlijke soorten. Kom een kijkje nemen in onze winkels en ontdek ons grote assortiment.

 

Wij bieden al ons wild aan onder de naam Hubertus, afgeleid van St. Hubertus, de patroonheilige van de jacht. Ons wild is afkomstig uit de oerbossen van oostelijk Europa. Hier kunnen de dieren nog vrij en ongestoord rondlopen. De dieren krijgen nog voldoende beweging en eten uitsluitend voedsel dat voorkomt in de bossen aldaar. Ze zoeken altijd hun eigen eten en wat niet goed is, eten ze ook niet. Wild mag met recht scharrelvlees genoemd worden. In de bossen is het wild continue in beweging, daardoor is het vlees goed doorbloed en krijgt het zijn zeer bijzondere en edele smaak. Wild vlees is zeer caloriearm en rijk aan ijzer en eiwitten.

 

Om u tips te geven welke gerechten met wild gemaakt kunnen worden bieden wij u ook dit jaar weer recepten aan. Deze kunt u vinden op de website onder recepten. Hier staan per wildsoort heerlijke gerechten.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons uitgebreide assortiment aan wild & gevogelte.

 

Download dan hier onze wildbestellijst.

 

Hier staat ons gehele assortiment op inclusief de prijzen.

Wilt u iets bestellen print de bestellijst dan uit en lever deze in bij een van onze vestigingen.

Even bellen mag natuurlijk ook altijd.