NL   DE   

Chauffeur regio fulltime / parttime

 

Voor onze vestiging te Nuth zijn wij op zoek naar fulltime / parttime chauffeurs, voor 20 – 40 uren per week, die uitkijken naar een afwisselende baan.

 

Als chauffeur van Gebr. Schoonbroodt Pluimvee en Poeliersbedrijf bevoorraad je met de koelwagen onze eigen winkels en groothandels. Daarnaast lever je aan onze klanten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

 

Het aantal klanten varieert per route. Als visitekaartje van ons bedrijf is servicegerichtheid een belangrijk onderdeel. De klant is afhankelijk van jouw tijdige en volledige levering en alle overige werkzaamheden. Je bent uiteraard ook verantwoordelijk voor het  laden en lossen van de vrachtwagen met laadklep en elektrische pompwagen. Ook het schoon houden van de vrachtwagen behoort tot je taken. 

 

Ben je representatief, beheers  je de Nederlandse en Duitse taal, ben je in het bezit van rijbewijs B en C en code 95 en heb je minimaal 1 jaar rijervaring? Dan ben jij degene die wij zoeken!

 

Bent u wellicht al wat op leeftijd maar wilt u toch nog uw steentje bijdragen? Dan bent ook u bij ons van harte welkom.  

 

De ritten zijn normaal gesproken dagritten. Soms kunnen deze, door het uitlopen van de rijtijden wegens  verkeersomstandigheden of door laad- en losomstandigheden,  uitlopen op een overnachting c.q. tweedaagse rit. 

 

Bij ons tref je een fijne werksfeer binnen een leuk team bij een bedrijf dat continue in beweging is en nieuwe wegen inslaat.

 

Geïnteresseerd door het bovenstaande? Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie?

Reageer dan snel per e-mail peggy.schaeps@schoonbroodt.nl óf per post: Gebr. Schoonbroodt Pluimvee en Poeliersbedrijf B.V., Postbus 22164, 6360 AD  Nuth, t.a.v. mevrouw P.M.L. Schaeps - Leunissen.