WILDSEIZOEN

Wildseizoen bij Naanhof:
100% natuurvlees uit eigen slagerij

 

Naanhof verkoopt uitsluitend vrij wild: 100% puur natuurvlees. Geen gefokt of gekweekt wild. Onze jagers moeten zich aan strenge eisen houden, zodat er nooit te veel of te weinig dieren van een bepaalde soort in de Poolse en Hongaarse bossen rondlopen. Wij kiezen voor wild uit deze oerbossen omdat het om uitgestrekte gebieden gaat waar de dieren hun natuurlijke leven leiden. En dat proef je.

De dieren zoeken zelf hun voedsel bij elkaar en zijn constant in beweging. Het resultaat? Een volle, rijke wildsmaak. Het vlees is zeer mager, bevat geen kunstmatige toevoegingen en is rijk aan eiwitten en ijzer.

We halen het vlees meerdere keren per week op, waarna we het verwerken in onze slagerij in Nuth. Vandaar gaat het rechtstreeks naar Naanhof.

Heerlijk genieten van eerlijk wild!

 

Hieronder een overzicht van onze wildspecialiteiten.
(Bestellen is mogelijk in één van onze winkels of telefonisch)

Hert
Hertenbiefstuk 2 stuks
Hertenrugfilet ± 500 gram
Hertenedelpoelet ± 500 gram
Ree
Reebiefstuk 6 stuks
Reepoelet ± 500 gram
Reerugfilet ± 500 gram
Reebout gevliesd (verkrijgbaar vanaf december)
Reerug met been (verkrijgbaar vanaf december)
Wildzwijn
Wildzwijnbiefstuk 2 stuks
Wildzwijnrugfilet ± 500 gram
Haas
Hazenbouten 3 stuks
Hazenrug ± 600 gram
Hazenrugfilet ± 500 gram
Hazenvoorbouten ± 500 gram
Overig wild
Fazantenfilet ± 500 gram
Kangoeroebiefstuk ± 500 gram
Wilde eendenbouten ± 500 gram
Barbarie eendenfilet ± 500 gram
Diepgevroren wild
Wildbotten ± 1 kilo
Wilde duif 1 stuk
Patrijs 1 stuk
Fazanthaan 1 stuk
Wilde eend 1 stuk
Pekingeend 1 stuk